Ще съм благодарен ако някой ми каже, какво е това на снимката и за какво служи.
Известие
Collapse
No announcement yet.
какво е това
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bako_Martoкакав е този автоматичен климатик аз също го имам тва нещо и как да разбера дали работи благодаля_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от Bako_Martoкакав е този автоматичен климатик аз също го имам тва нещо и как да разбера дали работи благодаля
Comment
-
Благодаря колеги, сега ми светна една идея понеже мойта кола заводски няма такъв датчик а аз имам датчика от една др. кола мисля да си го сложа в мойта стига да има кабели зад таблото и предполагам като го свържа би трябвало тоя датчик да спира климатика ако стане прекалено студено в купето, да обаче изниква др. въпрос аз нямам опция за нагласяне на градусите на таблото а само топло студено та вапроса е дали ше се получи?146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
146 1.4 twin spark 97 junior за части
146 1.8 twin spark 97 - продадена
156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща
Comment
-
Не, че искам да те обезнадеждавам, ма вероятността това да стане е 1 към 1 000 000 000 000. Ако ти се занимава много може да започнеш със смяната на климатика, после окабеляване, софт......Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Comment
-
Е чак да сменям климатика, проблема е че няма кой да му зададе градусите на тоя датчик и той да изключва и включва на определените градуси. ма от опит глава не боли.146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
146 1.4 twin spark 97 junior за части
146 1.8 twin spark 97 - продадена
156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от J_I_V_K_OПървоначално публикувано от acko88Датчик за температарата в купето на Автоматичения Климатик, много е симпатично като идея.
Alfa 145 1.6 TS 16V '99
Toyota Corolla 1.4 VVTi
Comment
-
Първоначално публикувано от teo_gtiЕ чак да сменям климатика, проблема е че няма кой да му зададе градусите на тоя датчик и той да изключва и включва на определените градуси. ма от опит глава не боли.97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
Comment